Fame Story: Αιφνιδίασε το παθιασμένο φιλί Τίτου – Αριστέας – «Η χημεία φάνηκε στο ντουέτο σας» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Fame Story, ο Τίτος και η Αριστέα παρουσίασαν ένα άκρως ερωτικό ντουέτο, με σκοπό να μοιραστούν όλο το συναίσθημα με τους τηλεθεατές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπάθησαν να εισέλθουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο κομμάτι, παρά το γεγονός ότι η Μαρία Σολωμού δεν είχε βρει ακόμη το μεταξύ τους “κλικ”.

Παρ’ όλα αυτά, οι δύο σπουδαστές είχαν ήδη καλλιεργήσει μια στενή σχέση, και το τραγούδι τους ταίριαξε απόλυτα στην κατάλληλη στιγμή.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος, όταν αφού ολοκλήρωσαν το κομμάτι, αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί, ενθουσιάζοντας το κοινό και δημιουργώντας ανεξίτηλες εντυπώσεις!

«Μέχρι το τέλος έλεγα “δεν μπορεί, βαρέθηκα. Δεν έχουν ερωτευτεί, δεν είχατε κοιταχτεί”. Και στο τέλος κατάλαβα γιατί το κάνατε τόσο επίτηδες όλο αυτό. Το φιλί ήταν πολύ ωραίο και γλυκό. Ερμηνευτικά μπήκες καταπληκτικά Τίτο, έπαθα σοκ. Τραγουδάς ξένα φανταστικά. Αριστέα, μόλις μπήκε το ρεφρέν πήρες όλο το τραγούδι πάνω σου. Θέλω να το ξαναδώ!», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Μόνο η τούρτα μας έλειπε σήμερα γιατί είστε ντυμένοι γαμπρός και νύφη. Θα συμφωνήσω με την Ελένη και θα προσθέσω ότι στα κουπλέ ο Τίτο κουβάλησε, ήταν καλύτερος. Αλλά το ρεφρέν Αριστέα το απογείωσες. Κολακεύατε φωνητικά ο ένας τον άλλον. Δώσατε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μπράβο σας», πρόσθεσε ο Light.

Ο Γιώργος Αρσενάκος συνέχισε: «Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η στιγμή που τραγουδούσατε μαζί. Η στιγμή που ήσασταν μαζί ήταν ιδανική και σαν ενέργεια και σαν δέσιμο φωνών. Η χημεία που έχετε βγήκε και ήταν ένα ντουέτο πολύ ωραίο στα κοινά σημεία».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Είχατε ανάγκη να τραγουδήσετε παρέα και φάνηκε στον τόνο σας. Ήταν αρμονική η συνύπαρξή σας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ