Φαίη Σκορδά: Το ιδιαίτερο αντίο – «Έζησα την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη χρονιά της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια μίλησε για την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της, την ημέρα που η εκπομπή αφιερώθηκε στο “Make A Wish”.

«Θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι σε όλους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ σημαντικό, να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ, κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΪ! Έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο “Make A Wish”» είπε στην αρχή η Φαίη Σκορδά.

Ενώ στην συνέχεια προσέθεσε πως: «Θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε, γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουν και ουσία. Ευχαριστώ πολύ το “Make A Wish” για αυτή την συνεργασία. Θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και δίπλα στο “Make A Wish”, δίπλα στα παιδιά, που κάποιες ευχές τους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και κάποιες άλλες σιγά σιγά προχωρούν προς τη υλοποίησή τους. Με αυτό το βίντεο θέλω να κλείσουμε γιατί για μένα ήταν το πιο σημαντικό. Καλό καλοκαίρι! Πολλά φιλιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ