Έξαλλος ο Μουτσινάς με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Φτάνει, έλεος – Είναι φρικτή τηλεόραση»

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Μουτσινάς με την αναφορά που έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» στην Ελίνα Παπίλα.

Σούπερ ντόμινο στην απογευματινή ζώνη – Οι αλλαγές που έρχονται μετά την αποχώρηση Μουτσινά

Ο γνωστός παρουσιαστής, σχολίασε το βίντεο με την Ελίνα Παπίλα που προβλήθηκε στην εκπομπή και τα σχόλια του πάνελ, λέγοντας: «Φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά. Άκου τώρα… Να το δούμε σαν παρατηρητές, σχολιάζουν πόσες κάμερες πήγαν, αν έκανε 30% δεν θα πήγαινε καμία κάμερα. Πήγατε για να ρωτήσετε “Δεν έκανες νούμερα, πώς νιώθεις;” και να της πείτε σε εισαγωγικά -θα τρελαθούμε- ότι κλέψατε τις ιδέες της Χατζηβασιλείου. Τις παίξαμε τις δηλώσεις της, δεν είπε η γυναίκα τίποτα τέτοιο».

Και συνέχισε: «Αν η κυρία Παπίλα δεν είχε δει τις δηλώσεις και της έλεγε ο δημοσιογράφος “είπε ότι κλέψατε τις ιδέες”, η κοπέλα θα απαντούσε “Μα, δεν κλέψαμε κάτι”. Θα ξαναπήγαιναν οι δημοσιογράφοι στη Χατζηβασιλείου. “Είπε ότι δεν έκλεψαν κάτι” θα της έλεγαν. Καταλαβαίνεις τι γίνεται; Τελειώνετε ρε με αυτό, είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Έχω δουλέψει και εγώ στο “Κους Κους”, από εμπειρία τα λέω όλα αυτά. Τα κάναμε αυτά, ήταν ξεδιάντροπα, δεν μας ένοιαζε και χαιρόμαστε. Εδώ είναι είναι καλυμμένο “Πήγαμε για το ρεπορτάζ” λένε αλλά πήγαν για να τα κάνουν άνω κάτω. Ντροπή. Όχι εσύ Κατερίνα”.

Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή είναι η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον μου»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ