Έξαλλη η Ασημίνα στο Survivor: Δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Σταυρούλα

Έναν συναρπαστικό αγώνα ασυλίας θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο (7/3) στο Survivor, με τους “Διάσημους” και τους “Μαχητές” να ρίχνονται στο στίβο μάχης, βάζοντας τα δυνατά τους.

Από την σκληρή μάχη που έδωσαν οι δυο ομάδες χθες, για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι. Έτσι, η Μπλε ομάδα αναγκάστηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο για την εβδομάδα αυτή. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Όμως, όπως φαίνεται κι από το αποψινό τρέιλερ, τελειωμό δεν έχουν οι αντιπαραθέσεις στους Μαχητές, καθώς έρχεται στο προσκήνιο ένα γεγονός που έχει συμβεί ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σταυρούλα. “Έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν περίμενα να το κάνει αυτό η Σταυρούλα. Όλοι είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα και δεν πίστευαν στα αυτιά τους” ακούγεται να λέει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης η Ασημίνα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που θα ακολουθήσει μετά την αναμέτρηση των Κόκκινων και των Μπλε, η Σταυρούλα θα πει “Όσον αφορά σε αυτό που είπε η Κάτια και οι παίκτες γενικώς, η αλήθεια είναι ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι. Διαφέρουν τα όρια που έχει ο καθένας”.

Η Κάτια με την σειρά της εμφανίζεται στο βίντεο να λέει στην Σταυρούλα με ύφος “Δεν είμαι εριστική και δεν κάνω πικρόχολα σχόλια στα social media”.

Τι αποτέλεσμα θα προκύψει μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας;

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ