Εύα Αντωνοπούλου: Επικό σαρδάμ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων – Η αντίδραση της Έλλης Στάη – ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη ένα βράδυ η Εύα Αντωνοπούλου ήταν πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Όπως πάντα, στο πλάι της ήταν η Έλλη Στάη στον ρόλο της κεντρικής σχολιάστριας των σημαντικών γεγονότων.

Έχοντας εστιάσει ωστόσο εύλογα στις συνεχείς εξελίξεις γύρω από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η γοητευτική δημοσιογράφος και άνκοργουμαν έμελλε να προσφέρει ένα απολαυστικό ομολογουμένως σαρδάμ. «Η Έλλη Στούντιο είναι… η Έλλη Στάη! Έλλη Στούντιο» αναφώνησε χαρακτηριστικά η Εύα Αντωνοπούλου, ξεσπώντας εύλογα σε γέλια με το σαρδάμ της. «Καλό ήταν αυτό» έσπευσε να σχολιάσει, με χιούμορ, η Έλλη Στάη με τη σειρά της.

«Λοιπόν, η Έλλη Στάη είναι στο στούντιο» επαναδιατύπωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN με την κεντρική σχολιάστρια να υπογραμμίσει πως «ε, μας έχουν τρελάνει τελοσπάντων! Πρέπει κάπου να σταθεροποιηθούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ναι, πραγματικά. Λοιπόν να σταθεροποιηθούμε λίγο στον μαξιλαροπόλεμο αυτόν που άνοιξε» τόνισε, εν συνεχεία, η Εύα Αντωνοπούλου για να δώσει συνέχεια στη ροή της κουβέντας για τις εξελίξεις στο κόμμα με αρχηγό τον Στέφανου Κασσελάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ