Eurovision: Οι πιο σέξι εμφανίσεις στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

Σε ρυθμούς Eurovision ολόκληρη η Ευρώπη. Ωστόσο, πέρα από τη μουσική, τους καλλιτέχνες, τις στιγμές, μόλις σβήσουν τα φώτα, αυτό που μένει χαραγμένο στη μνήμη των τηλεθεατών είναι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και δη οι σέξι κυρίες που ξέρουν ακριβώς πώς να καθηλώσουν με την παρουσία τους το κοινό. 

Στο πέρασμα των χρόνων αρκετές είναι οι εμφανίσεις που πέρα από την ερμηνεία και το τραγούδι της, έχουν μείνει στη μνήμη και με τη σέξι εικόνα τους. Στην κορυφή η απόλυτη Καίτη Γαρμπή το 1993, που εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision και την κατέκτησε με ένα αποκαλυπτικό -στα σωστά σημεία- φόρεμα και μία σκηνική παρουσία που έκανε το eurovisionικό κοινό να παραληρεί.

Το 2005 είναι η χρονιά της Ελλάδας. Άλλωστε, δεν είναι μόνο προφητικό το τραγούδι που είναι προορισμένο για… Number 1 αλλά είναι και η Έλενα Παπαρίζου που το τραγουδά και κατακτά την ευρωπαϊκή σκηνή. Εντυπωσιακή εμφάνιση, σέξι παρουσία, εκπληκτική κίνηση και το πολυπόθητο βραβείο έρχεται στην αγκαλιά της χώρας μας.

Βέβαια, η Έλενα Παπαρίζου ήταν παλιά γνώριμη της Eurovision καθώς είχε εντυπωσιάσει -και- με την εμφάνισή της το 2001 όταν με τους Antique είχε τραγουδήσει το “Die for you”.

H Sirusho θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσίες της Eurovision. Εκπροσώπησε την Αρμενία το 2008 με το “Qele, Qele” και εκτός από τον δυνατό ήχο είχε και πολύ δυνατή σκηνική παρουσία, κατακτώντας την τέταρτη θέση στον διαγωνισμό.

To 2009 η Χαντισέ τραγούδησε “Dum tek tek” για την Τουρκία και προκάλεσε καρδιοχτύπια στο κοινό με το εκρηκτικό τσιφτετέλι της.

Η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε τη δεύτερη θέση για την Κύπρο το 2018, αλλά κυριολεκτικά ήταν φωτιά στη σκηνή, αφού και τραγούδησε “Fuego” και έμοιαζε με φλόγα, εκρηκτική και εντυπωσιακή.

Το 2021 η Σερβία εκπροσωπήθηκε από τις Huricane, οι οποίες ήρθαν σαν τυφώνας στη σκηνή της Eurovision και παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους. Μάλιστα, τραγούδησαν Loco Loco και τρέλαναν κυριολεκτικά το κοινό με το σεξαπίλ και τον αισθησιασμό τους.

To 2021 όμως και το Αζερμπαϊτζάν έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σέξι εκπρόσωπό του Efendi που η “Mata Hari” έγινε αμέσως επιτυχία.

Να μην ξεχάσουμε στις σέξι παρουσίες και την Έλενα Τσαγκρινού, που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2021 με το “Εl Diablo” και έκανε όλη την Ευρώπη να πέσει στην αμαρτία με την ξεχωριστή εμφάνισή της.

Το 2022 η Ισπανία εκτός του ότι “παίζει” ψηλά στα στοιχήματα, εκπροσωπείται από τη γεννημένη στην Αβάνα της Κούβας, Chanel, η οποία είναι σέξι όσο δεν παίρνει και αποκαλυπτική όσο πρέπει και αναμένεται να βάλει “φωτιά” στη σκηνή της Eurovision που φέτος διεξάγεται στο Τορίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ