Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: «Όταν μου πρότειναν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα το σκεφτόμουν μια εβδομάδα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» μίλησε η Μαρίνα Σάττι. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, αναφέρθηκε στο γεγονός πως της είχε προταθεί ξανά από την ΕΡΤ να συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς και στο πώς αποφάσισε να δεχθεί φέτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Έχω ξαναπεί ότι η Eurovision μου είχε προταθεί και πιο παλιά από την ΕΡΤ αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχα έναν δίσκο που ετοίμαζα και ήθελα να μάθω και γω πιο πολλά πράγματα. Ήθελα να νιώσω πιο σίγουρη, πιο έμπειρη και δεν ξέρω, θα δείξει κιόλας», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Σχετικά με το πώς αποδέχθηκε την φετινή πρόταση που της έγινε, είπε: «Φέτος με πήραν τηλέφωνο από τη δισκογραφική μου εταιρεία, μου είπαν ότι έχει έρθει αυτή η πρόταση και αντανακλαστικά πάλι μου βγήκε ένα «δεν ξέρω». Κοιμήθηκα όμως, ξύπνησα και το σκεφτόμουν περίπου μια εβδομάδα».

«Αφού το συζήτησα και με τους κοντινούς μου ανθρώπους, για να είμαι ειλικρινής ένιωσα πως τώρα είναι η ώρα να γίνει», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ