Έρωτας φυγάς: Η Νότα απαγάγει τη Ρηνιώ και τον Γιωργάκη – Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας έφτασε

Δυο συναρπαστικά νέα επεισόδια της σειράς “Έρωτας φυγάς”  έρχονται αυτή την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 21:00 στον Αντ1.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 

Η είδηση της επίθεσης τραμπούκων στο εργοστάσιο του Στέφανου, καθώς και η φυλάκιση της Αλεξάνδρας πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι της Κηφισιάς.

Η Μαργέτα προσπαθεί να αποτρέψει την εσπευσμένη επιστροφή του Στέφανου στη Μεσσηνία. Παράλληλα, σκέφτεται έναν ακραίο τρόπο για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα στην επερχόμενη δίκη της, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Στέφανο.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος επιχειρεί να χρηματίσει τους δικαστές για το θέμα της Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο δυναμιτίζει εκ νέου τη σχέση του με τον Ιάσονα.

Ο Μιχάλης αναμένεται να περάσει από δίκη μετά την παγίδα που του έστησε ο Σωκράτης. Η Αλεξάνδρα αισθάνεται αδύναμη να παλέψει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με τον Ιάσονα να δηλώνει πρόθυμος να τη βοηθήσει με όποιο κόστος…

Τι θα δούμε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Ο Ιάσονας κανονίζει οι πολιτικοί της περιοχής να επηρεάσουν την έδρα με αντάλλαγμα τη στήριξή του στις εκλογές. Ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του, αλλά ο Μάρκος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη χάρη αυτή.

Η Νότα, που δεν έχει φύγει για Αθήνα, αλλά κρύβεται στην περιοχή, ετοιμάζει την εκδίκησή της και απαγάγει τη Ρηνιώ και τον Γιωργάκη. Η Νάντια δίνει ένα τέλος στο μαρτύριό της απ’ τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας έχει φτάσει και όλοι, ο καθένας για τους λόγους του, περιμένουν με αγωνία την απόφαση…

Δείτε το Trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ