Επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου και η Φίνος Φιλμ την τιμά με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φίνος Φιλμ μέσω social media, σχολιάζει την επικαιρότητα με βίντεο που περιλαμβάνουν χαρακτηριστικές σκηνές και ατάκες που άφησαν ιστορία από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

“Τις παλιές καλές εποχές, τα προσωπικά δεδομένα δεν ήταν πάντα.. προσωπικά!” αναφέρεται με νόημα στη ανάρτηση της Φίνος Φιλμ στα social media.
Στο απολαυστικό βίντεο βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Κάτι να Καίει», «Το Δόλωμα», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο», «Ένα Τανκς στο Κρεβάτι μου», «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Φωνάζει ο Κλέφτης» και «Η Θεία από το Σικάγο».
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα προσωπικά δεδομένα αποτελούν προϋπόθεση για την άσκηση άλλων θεμελιωδών δικαιωμάτων, όπως της ελευθερίας του λόγου και της συνείδησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ