Επιδότηση για εφαρμογές κινητών και tablets!

Η χρήση mobile application για κινητά τηλέφωνα και tablets γίνεται συνεχώς και πιο δημοφιλής. Συγκεκριμένα, σήμερα πάνω από το 70% των χρηστών προτιμούν να ενημερώνονται μέσα από ένα mobile application!

Γιατί όμως μια επιχείρηση να κάνει Mobile & Tablet Application;

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

– Οι mobile εφαρμογές λειτουργούν αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα και tablets.

– Μια εφαρμογή ανοίγει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε σχέση με ένα site που χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτώσει από τον browser του κινητού.

– Η επικοινωνία με τους πελάτες είναι 24/7!

– Το κοινό που χρησιμοποιεί mobile apps είναι συνεχώς αυξανόμενο, άρα κάνοντας ένα mobile application η επιχείρηση έχει πρόσβαση σε νέο κοινό που μέχρι σήμερα δεν την γνώριζε!

– Με ένα mobile application η επιχείρηση παίρνει θέση στην αγορά. Δηλαδή δημιουργώντας σήμερα ένα mobile application έχει προβάδισμα έναντι των επιχειρήσεων του κλάδου που θα το κάνουν 2 ή 3 χρόνια αργότερα.

Η FOCUS-ON GROUP ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Clickgate LTD (http://clickgate.net/)  αφουγκράζοντας τις ανάγκες της εποχής, στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, επιδοτεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν της δική τους mobile εφαρμογή με ποσοστό που ξεπερνάει το 90 %. Η πρωτοβουλία της FOCUS-ON GROUP στηρίζεται στην ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και tablets.

 

 

 

Απαντήστε στη φόρμα ενδιαφέροντος μας εδώ. Κρατείται σειρά προτεραιότητας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ