Έπαιξε σε σίριαλ που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ο Μαρκουλάκης σε σίριαλ που δεν προβλήθηκε ποτέ

 

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος  σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την τηλεόραση, τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και αποκάλυψε ότι γύρισε σίριαλ, το οποίο δεν πουλήθηκε σε κανένα κανάλι.

Διαβάστε το απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Η επιστροφή σας στην τηλεόραση δεν μπορεί να γίνει δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν;

Δεν υπάρχει ρήξη με την τηλεόραση, απλά δεν υπάρχει κάτι να κάνω. Αυτό ισχύει για όλους τους συναδέλφους μου. Είχα όμως και άτυχες τελευταίες τηλεοπτικές εμπειρίες. Όπως την ωραία παραγωγή του “Γιούγκερμαν”. Το αστείο είναι ότι όσο παιζόταν η σειρά, κανένας δεν με ρωτούσε γι΄αυτήν. Μόλις κόπηκε μαζί και με άλλες σειρές τότε στον ANT1, με σταματούσαν στο δρόμο να με ρωτήσουν τι έγινε.

Και αναρωτιόμουν: “Εσείς ήσασταν που τη βλέπατε;”.

Η δεύτερη αποτυχία ήταν ένα πολύ αξιόλογο σίριαλ “Ο Πέτρος κομμάτια”, το οποίο γυρίστηκε, αλλά δνε πουλήθηκε ποτέ σε κάποιο κανάλι. Και με ρωτούν συχνά: “Γιατί δεν κάνουν τα κανάλια κάτι;”. Και τους απαντώ ότι αν ένα κανάλι έχει τα τουρκικά σίριαλ, που κάνουν 45% τηλεθεάση και μια άλλη σειρά που κάνει 5%, δεν έχουν άλλο δρόμο στο τι θα επιλέξουν.

Αλλά ας έχουμε στο μυαλό μας ότι όσοι εκπέμπουν δημόσιο σήμα, πρέπει να βοηθούν στην αναβάθμιση. Είναι δύσκολο αν είσαι ιδιωτικό κανάλι.

Εγώ, που είμαι ηθοποιός και δεν κάνω πειραματικό θέατρο, αλλά όλων των ειδών τις παραστάσεις, έχω μια ευθύνη στο να κάνω παραστάσεις που θα με θρέψουν και θα πληρώσω το σχολείο του παιδιού μου, αλλά έχω και την ευθύνη να εκπαιδεύσω το κοινό μου να βλέπει πιο αξιόλογα πράγματα.

Και αυτό πρέπει να κάνει η τηλεόραση.

 

Πηγή: EΓΩ!weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ