Έντι Μέρφι: Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ένα σοβαρό ατύχημα επισκίασε την νέα ταινία «The Pickup» της Amazon MGM Studios, με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι. Συγκεκριμένα, το Hollywood Reporter, επικαλέστηκε πηγές που αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής «δυστυχώς, η ακολουθία δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά μέλη του συνεργείου».

Χρυσές Σφαίρες 2023: Τα «καρφιά» του Έντι Μέρφι στον Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι των Όσκαρ

Το χρονικό

Την Τρίτη 23 Απριλίου, το Associated Press (AP) ανέφερε ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα που συνέβη όταν ένα φορτηγό «κλείδωσε» και χτύπησε ένα άλλο όχημα με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ανώνυμη πηγή που επικαλέστηκε το AP, δήλωσε: «Ήταν ένα εντελώς φρικτό ατύχημα» και αποκάλυψε ότι «οι τραυματισμοί κυμαίνονταν από χτυπήματα και μώλωπες, μέχρι και σπασμένα κόκαλα».

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην παραγωγή, όπως αναφέρει το Deadline ο σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας, Τιμ Στόρι δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο του πλατό όταν συνέβη το εν λόγω ατύχημα.

Έντι Μέρφι: Μέσα στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 20 εκατ. δολαρίων

Το συνδικάτο του IATSE ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Το IATSE έχει λάβει γνώση ενός ατυχήματος που έλαβε χώρα στο πλατό της Τζόρτζια για το “The Pickup” και έχει ξεκινήσει έρευνα».

Πατέρας για δέκατη φορά έγινε ο Έντι Μέρφι

Στην επερχόμενη ταινία, η πλοκή της οποίας δεν έχει δοθεί προς ώρας στη δημοσιότητα, πρωταγωνιστεί ο Έντι Μέρφι με τους Πιτ Ντέιβιντσον, Κέκε Πάλμερ, Άντριου Ντάις Κλέι, Εύα Λονγκόρια, Τζακ Κέσι και Μάρσον Λιντς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ