Ενθουσιασμένος ο Χρήστος Μάστορας στις οντισιόν του X-Factor – “Αυτό θέλουμε στο σόου”

Νέοι ταλαντούχοι υποψήφιοι και πολλές μουσικές συγκινήσεις στο επεισόδιο που έρχεται απόψε στο X-Factor.

Το «X Factor», το  μουσικό talent show που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα αστέρια παγκοσμίως, υποδέχεται και αυτήν την εβδομάδα σόλο καλλιτέχνες και μπάντες με αληθινό πάθος για τη μουσική. Με μαγευτικές φωνές και χροιές, εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών από όλα τα είδη μουσικής και προσωπικές ιστορίες θέλησης και θάρρους, οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, με εύστοχο μουσικό κριτήριο, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν εκείνους που αξίζουν το πολυπόθητο «Ναι!», αλλά και να καθοδηγήσουν με σεβασμό όσους χρειάζονται περισσότερη δουλειά.

Σύμφωνα με το τρέιλερ της Παρασκευής κάποιες ερμηνείες θα ενθουσιάσουν τους κριτές, καθώς ο Μιχάλης Κουινέλης θα πει σε έναν υποψήφιο ότι “μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό”, ενώ ο Χρήστος Μάστορας θα αναφέρει χαρακτηριστικά πως “μας συμπαρασύρεις στον κόσμο σου. Αυτό θέλουμε στο σόου”.

Ποιοι θα περάσουν στη φάση του bootcamp;

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους πριν και μετά την εμφάνισή τους.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο X-Factor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ