Ένας έρωτας, το μυστικό γεύμα και ο “Ήλιος”

Ένας έρωτας, το μυστικό γεύμα και ο “Ηλιος”

Ο έρωτας της Μέρκελ, το μυστικό γεύμα Αλέξη-Γιώργου, ο “Ηλιος” του Παπανδρέου και η Δήμητρα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. 

Τέσσερα θέματα που ξεχωρίζουν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα, Πρωταπριλιά…

Η εφημερίδα «kontranews» στην πρώτη της σελίδα έχει θέμα που τιτλοφορείται: «Ερωτευμένη με Έλληνα η Μέρκελ». 

Η εφημερίδα φιλοξενεί φωτογραφία της γερμανίδας Καγκελαρίου σε τραπέζι και στη λεζάντα της αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών εφημερίδων, η καγκελάριος Μέρκελ είναι ερωτευμένη με Έλληνα, 20 χρόνια μικρότερό της, και οι κακές γλώσσες λένε ότι σκέπτεται να χωρίσει και να τον παντρευτεί. Μακάρ, για να λυθούν τα προβλήματα της χώρας μας».

Ο «Ελεύθερος Τύπος» με “χτύπημα” στην πρώτη σελίδα αναφέρεται σε άγνωστο τετ α τετ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Παπανδρέου, υπό τον τίτλο: «Μυστικό γεύμα Γιώργου-Τσίπρα πριν από το «όχι» στη βουλή!» και σημειώνει: «Το άρθρο για τις τράπεζες τους έφερε πιο κοντά. Συναντήθηκαν την Κυριακή σε ταβέρνα στα Β. Προάστια».

Η «Ελευθεροτυπία» γράφει, στην πρώτη της σελίδα: «Μετά ρήξη με τον Βενιζέλο: “Ηλιος” το νέο κόμμα του Γιώργου» και προσθέτει σε χτύπημά της: «Η απόφαση του Γ. Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος είναι όχι μόνο οριστική και αμετάκλητη, αλλά επισπεύδεται ούτως ώστε να είναι έτοιμο ακόμα κι αν γίνουν εθνικές εκλογές τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές».

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» σημειώνει στο πρωτοσέλιδο: «Η Μιμή στη λίστα της ΝΔ;».

Πηγή: Real.gr

Exit mobile version