Ελλάδα έχεις ταλέντο: Διαγωνιζόμενοι εκνεύρισαν τους κριτές – «Είστε γελοίοι» – ΒΙΝΤΕΟ

Με δύο περίεργους τύπους ήρθαν αντιμέτωποι οι κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» το βράδυ του Σαββάτου.

Δύο μασκοφορεμένοι άνδρες, ο Ζαν Μισέλ Νταρ και ο Λουί Ζαρκάν, πήραν τη θέση τους δίπλα σε ένα πιάνο. Ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Ξημερώνει πάλι», όμως μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει ο ένας από τους διαγωνιζόμενους, οι κριτές απόρησαν και ξέσπασαν στα γέλια.

Πολύ γρήγορα ήρθε το πρώτο Χ από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ακολούθησε το Χ της Έλενας Χριστοπούλου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Τάκης Ζαχαράτος και η Κρυσταλία Ρήγα πάτησαν μαζί το κουμπί, διακόπτοντας το σόου των δύο ανδρών.

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε ο Ζαν Μισέλ Νταρ.

«Εμένα μου άρεσε αυτό. Γέλασα αρκετά αλλά δεν μου άρεσε το μουσικό κομμάτι» είπε η Κρυσταλία, δίνοντας το πρώτο όχι στους διαγωνιζόμενους.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξεκίνησε να μιλάει γαλλικά, προκαλώντας την αντίδραση των διαγωνιζόμενων. «Μας κοροϊδεύετε» είπε ο Ζαν Μισέλ Νταρ. «Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», δίνοντας όμως όχι στους παίκτες. Όχι έδωσε και η Έλενα Χριστοπούλου, με τους Ζαν Μισέλ Νταρ και Λουί Ζαρκάν να αποκλείονται από τη συνέχεια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μάλλον είχε καταλάβει τι θα ακολουθούσε, έδωσε το μοναδικό ναι στους διαγωνιζόμενους, λέγοντας: «Λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχετε τρία ναι και ένα όχι».

Τότε “έπεσαν” οι μάσκες και φάνηκαν τα πρόσωπα των… παρουσιαστών του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Σταύρου Σβήγκου και Νικόλα Ράπτη. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε γελώντας η Κρυσταλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ