Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: Ρε πάτε καλά;

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τα σχόλια που προκάλεσε ανάρτησή της στο instagram.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της όπου τρώει ένα λαχταριστό γλυκό και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: Τη βλέπεις τη μαρέγκα που σκάει στο χειλάκι ε? Ε μετά έσκασε κ το χειλάκι ένα χαμόγελο ευτυχίας, μόλις αυτός ο επίγειος παράδεισος που στριμώχνεται στο πορσελάνινο vintage πιάτο , πλημμύρισε σαν τσουνάμι τους αποσβολωμένους γευστικούς μου κάλυκες.

Όχι. Αυτό το λαχταριστό κομμάτι τούρτα δεν είναι prop μιας life style φωτογραφίας με το κορίτσι να αδιαφορεί για το γλυκό μετά το πολυπόθητο «κλικ». Το κορίτσι αδιαφορεί για το «κλικ» κ καταβροχθίζει το γλυκό με επιφωνήματα ηδονής. Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το γλυκό. Εγώ το ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε. Rip γλυκό”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι δέχτηκε κριτική για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Όπως ανέβασε σε insta story μία ακόλουθος διαμαρτυρήθηκε ότι ο κόσμος πεινάει και εκείνη ποστάρει τέτοια, ενώ άλλη ότι το έκανε για να δείξει ότι πήγε στο Λονδίνο. Μια τρίτη της έγραψε “προκαλείς με αυτό το ποστ γιατί οι ανεμβολίαστοι δύο χρόνια δεν μπορούν να μπουν σε ένα μαγαζί να φάνε ένα γλυκό και κοιτάνε από τις τζαμαρίες”.

“Ρε πάτε καλά!” ξέσπασε η παρουσιάστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ