Ελεονώρα Μελέτη: Τα λόγια στο φινάλε της εκπομπής και η αποχώρηση του Κώστα Τσουρού

Αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, με τον Κώστα Τσουρό να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την εκπομπή.

«Τι ωραία που περάσαμε δύο χρόνια. Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Το λέγαμε χρόνια, έγινε τελικά. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε. Χωρίζουμε αλλά θα βγαίνουμε έξω για καφέ. Καλή συνέχεια με την ομαδάρα» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η Ελεονώρα Μελέτη με την σειρά της εξήγησε για την αποχώρηση του συνεργάτη της, ότι: «Ο Κώστας μας του χρόνου δεν θα είναι μαζί, αλλά θα έχει ωραία πράγματα να πει σε λίγο καιρό».

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Θανάσης Πάτρας και η Άννα Ζηρδέλη. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε πως: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που με δεχτήκατε πίσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χαρές που μου χαρίσατε κάθε μέρα και αυτές που θα συνεχίσετε να μου χαρίζετε. Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα». Ο Θανάσης Πάτρας με την σειρά του ευχαρίστησε για την συνεργασία, την εμπειρία, την αγάπη και τον σεβασμό, ενώ η Άννα Ζηρδέλη δήλωσε ευγνώμων «για αυτή την τηλεοπτική εμπειρία».

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι: «Σας ευχαριστώ όλους, γιατί πραγματικά εκτός από συνεργάτες είστε και το παρεάκι μου. Το πρωί είναι ιδιαίτερο, ξεκινάς τη μέρα σου. Είναι σημαντικό να έχεις συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία ξεκινάς τη μέρα σου και για μένα είναι αυτοί εδώ οι άνθρωποι, που είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

«Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να περάσετε καλά με ανθρώπους που αγαπάτε. Εμείς σας αφήνουμε εδώ, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά» είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ