Ελεονώρα Μελέτη: “Μετακομίζει” στην πρωινή ζώνη του MEGA; Τι απαντά η ίδια στις φήμες

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες πως η Ελεονώρα Μελέτη θα μετακομίσει στο MEGA από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Την παρουσιάστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN και η Ελεονώρα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, απαντώντας στα όσα γράφονται.

“Η ανάρτηση που έκανα δεν έχει καμία σχέση με το Mega, δεν έχω ανακοινώσει τίποτα τηλεοπτικό δεν έχει να κάνει καθόλου με την τηλεόραση αυτό που έχω γράψει, υπάρχουν κι άλλα ωραία πράγματα. Σύντομα θα γίνουν από τους αρμόδιους οι ανακοινώσεις, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τηλεοπτικό κομμάτι, καμία απολύτως. Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό” είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενη σε μια αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες, την οποία μάλιστα είχε σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη.

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει ανάγκη από κάποια αλλαγή, είπε: “Εγώ είμαι άνθρωπος που αγαπώ τις αλλαγές δεν τις φοβάμαι καθόλου. Λένε ότι αν δεν έχεις ρίσκο δεν έχεις ιστορία”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, αυτό που ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό ήταν ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα πήγαινε στη ζώνη 9-12 το πρωί. Όμως οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από νέα σύσκεψη στο κανάλι, έχει γίνει εισήγηση να πάει στη ζώνη 8-10 και στο 10-12 μπορεί να ξαναδούμε τη Δανάη Μπάρκα, για την οποία έως τώρα λεγόταν ότι θα μετακινηθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ