Ελεονώρα Μελέτη: Η αινιγματική της ανάρτηση και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Με μια αινιγματική της ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη προαναγγέλλει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, χωρίς ωστόσο να το αποκαλύπτει. Καλεί μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν τι έρχεται, ενώ δεν κρύβει τη χαρά της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε… μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι… με αυτό το «αινιγματικό» ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται… το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται?”,

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους που σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έγραψε:

“Σημασία έχει ότι είσαι πολύ χαρούμενη. Άρα είναι κάτι που θα κάνεις με την καρδιά σου. Καλή επιτυχία, λοιπόν, σε ότι καινούργιο έρχεται στη ζωή σου Ελεονώρα μου”¨.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.