Ελεονώρα Μελέτη: Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα

Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί ένα περιστατικό που έτυχε στην ίδια ενώ ήταν με την κόρη της στην παιδική χαρά.

Ελεονώρα Μελέτη: Ο «παπασούζας» ποιος είναι;

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει “μαμά, με έσπρωξε”, λέω “να πας να πάρεις το παιχνίδι σου”, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους» ανάφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα… Δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί αλλά πάω στη μαμά και λέω “το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του έχει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;” και μου λέει “Τι να κάνουμε; Παιδάκια είναι».

Ελεονώρα Μελέτη: Σιγά μην φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή

«Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από εκεί ξεκινάμε. Και το σχολείο δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι κάθε γονιός» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ