Ελένη Μενεγάκη: Το πείραμα στον αέρα της εκπομπής της και… το “ξεμπρόστιασμα” του Σάββα Πούμπουρα

Έπειτα από μια έρευνα που προβλήθηκε, σύμφωνα με την οποία ο μέσος όρος χρήσης του κινητού τηλεφώνου σε καθημερινή βάση είναι οι 4,8 ώρες, η Ελένη Μενεγάκη και η τηλεοπτική της παρέα προχώρησαν σε ένα ενδιαφέρον… πείραμα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που προβλήθηκαν στην εκπομπή, τα οποία και βασίζονταν στην ίδια έρευνα, το 84% των ερωτηθέντων ασχολούνται με το κινητό, όταν είναι με την παρέα τους, το 78%, όταν είναι με την οικογένειά τους, 9 στους 10 ανθρώπους δηλώνουν ότι έχουν σχέση εξάρτησης με το κινητό τους, ενώ 1 στους 3 δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Σάββας Πούμπουρας πρότεινε στους συνεργάτες του να κάνουν ένα πείραμα, ζητώντας τους ανατρέξουν στις ρυθμίσεις των κινητών τους τηλεφώνων. “Πηγαίνετε screen time” τους είπε και πρόσθεσε “Εγώ ξεμπροστιάζομαι πρώτος από όλους. Έξι ώρες και σαράντα πέντε λεπτά την ημέρα είμαι στο τηλέφωνο”.

Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι συνεργάτες αποκάλυψαν τις ώρες που αναγράφονταν στις δικές τους οθόνες. Ιδού τα αποτελέσματα:

Ελένη Μενεγάκη 3 ώρες και 52 λεπτά

Δημήτρης Ουγγαρέζος: 7 ώρες και 36 λεπτά

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: 7 ώρες και 27 λεπτά

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ