Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στον Ουγγαρέζο και την κόρη της – «Παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα»

Εορταστικό ήταν το κλίμα στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, καθώς έχουν γενέθλια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και η Λάουρα, η κόρη της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με άλλον τρόπο την εκπομπή, παρά με ευχές στον συνεργάτη της, ο οποίος έσβησε την τούρτα στον τηλεοπτικό αέρα.

«Σήμερα είναι η ημέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε έναν συνεργάτη, που όπως του λέω κάθε φορά: “αγόρι μου και μαζί να μη δουλεύουμε, δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με σένα έχει γενέθλια το παιδί μου”. Το ένα από τα τέσσερα» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Όταν η τούρτα έκανε την εμφάνισή της στο πάνελ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπευσε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της εκπομπής. «Δεν σας λέω ψέματα, αλλά με συγκινεί η τάρτα φράουλας. Ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου. Με τρελάνατε. Κι όταν κερνάω, παίρνω πάντα ταρτάκια φράουλας».

«Μετά από χρόνια που έρχομαι στη δουλειά, ξυπνάω και λέω ότι θέλω να πάω, να σας δω ξεχωριστά, να κάνουμε πλάκα, να περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ Ελένη γι’ αυτά τα τρία χρόνια», είπε συγκινημένος.

«Κι εγώ εσένα, και όλους σας! Δεν είναι η στιγμή για να πω τις ευχαριστίες μου, δεν είναι τώρα. Πρωταγωνιστής τώρα είσαι εσύ και η χρονιά σου να είναι φραουλένια» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αγκάλιασε τον συνεργάτη της.

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στην κόρη της Λάουρα Λάτσιου, η οποία βρίσκεται για σπουδές στην Αγγλία.

«Παιδί μου, παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις, έχει εκεί συνέχεια το μυαλό της. Πουθενά αλλού! Σε εσένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη…», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ευχήθηκε, δε, στην κόρη της και με ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της κόρης της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ