Ελένη Μενεγάκη: «Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στη διαδρομή» – Η αναφορά στις δύο εγκυμοσύνες της που δεν προχώρησαν

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την Ρούλα Σταματοπούλου, την οποία φιλοξένησε στην εκπομπή της την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου μίλησε για τις δύο εγκυμοσύνες της, οι οποίες δεν προχώρησαν στο παρελθόν.

«Όλοι χαρήκαμε με την χαρά της, που τον προηγούμενο Μάιο απέκτησε το υπέροχο μωράκι της, το οποίο μπήκε στην ζωή της και την ταρακούνησε πολύ ευχάριστα» είπε αρχικά για την Ρούλα Σταματοπούλου η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη: «Λέγαμε για την διαδρομή, γιατί η διαδρομή είναι όλη η ιστορία. Κανείς φαντάζεσαι ειδικά πριν κάνει το πρώτο του παιδί, ότι όλα γίνονται έτσι απλά. Πάντα στην ζωή μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες. Σημασία έχει να είμαστε ανοιχτοί, να ψάχνουμε, να παίρνουμε βοήθεια, να ρωτάμε και να μην απογοητευόμαστε. Δεν έχει σημασία αν είσαι 20, 30 ή 40 χρονών».

«Μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες στην διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πολλά κορίτσια που θέλανε να μείνουν έγκυες στην δεκαετία 20-30. Εγώ είχα πει η ίδια για τον εαυτό μου για τις 2 φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες την δεκαετία 30-40. Θέλω να πω ότι όταν όλα όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα. Για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, κάποιοι άλλοι όμως πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω», συμπλήρωσε.

Exit mobile version