Ελένη Χατζίδου: Τα γενέθλια στο πλατό και το φιλί με τον Ετεοκλή Παύλου

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Χατζίδου και το “Breakfast@Star” ήταν σε εορταστικό κλίμα. Η εκπομπή ξεκίνησε με τραγούδια, χορούς, δύο τούρτες, μία μεγάλη ανθοδέσμη, ένα φιλί με τον Ετεοκλή Παύλου και ευχές για “χρόνια πολλά”.

Ο Ετεοκλής Παύλου, πρώτος έσπευσε να ευχηθεί και δημοσίως στη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, λέγοντας: «Σαν σήμερα μου γέλασε ο Θεός! Πριν σας πω την καλημέρα, δεν μπορώ να μην το πω… Σήμερα η γυναίκα της ζωής μου έχει γενέθλια, η Ελένη μου. Σαν σήμερα γεννήθηκε. Χρόνια πολλά!».

Μάλιστα ο παρουσιαστής έκανε έκπληξη στην Ελένη Χατζίδου με δύο τούρτες, στην μία εκ των οποίων έγραφε: «Σε αγαπώ πολύ Ελένη μου και για πάντα. Χρόνια πολλά είναι η ευχή μου, χρόνια ποιοτικά η υπόσχεσή μου». Ενώ το ζευγάρι αντάλλαξε και ένα φιλί στον αέρα.

Ενώ αφού η Ελένη Χατζίδου έσβησε την τούρτα της, είπε: «Να δώσω ευχές πάρα πολλές και σ’ όλο τον κόσμο που γιορτάζει σήμερα, που έχει γενέθλια. Τα καρκινάκια αυτά τα ωραία. Είμαστε εμείς οι καρκίνοι, καλά παιδιά. Οι άνδρες βέβαια οι καρκίνοι είναι λίγο… Ευχαριστώ, να είστε καλά! Υγεία, υγεία, υγεία, χαρά, υπομονή και δύναμη για τα δύσκολα, γιατί πάντα υπάρχουν και δύσκολα, οπότε να έχουμε τη δύναμη να τα αντιμετωπίζουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ