Έλενα Παπαρίζου: “Ήθελα να ξαναενώσω τους Antique και τα καταφέραμε”

Συνέντευξη στο “Mega Star” και την Κόνι Μεταξά παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αγαπημένες της συνεργασίες του παρελθόντος, αλλά και σε αυτή που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον. Ακόμη, αποκάλυψε ότι κατάφερε να ενώσει ξανά τους Antique.  

“Έχω προετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα” είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου και πρόσθεσε “Κάτι που ήθελα να έχει συμβεί πριν 2 χρόνια. Αυτό ήταν να ξανά ενώσω τους Antique και όντως τα καταφέραμε μετά από πάρα πολλά χρόνια. Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και ποιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας κάλεσαν ξανά στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό”.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια την ρώτησε: “Από όλες τις συνεργασίες που έχεις κάνει, ποια ήταν η αγαπημένη σου και θα ήθελες να την επαναλάβεις; Υπάρχει κάποια συνεργασία που είχες κατά νου πάντα και δεν έχεις καταφέρει ακόμη να την κάνεις;”

“Υπάρχουν πολλές συνεργασίες που θα ήθελα να κάνω. Αυτές τις συνεργασίες εγώ τις έχω εκφράσει σε κάποιους. Πολλές φορές λέω πρέπει τα πράγματα να τα λέμε δυνατά γιατί το σύμπαν πάντα ακούει. Αυτή που κρατάω είναι η τελευταία μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, επειδή είναι δύο καλλιτεχνάρες, τους οποίους αγαπώ πάρα πολύ. Μία συνεργασία που θα ήθελα να κάνω είναι με τη Μαρινέλα, γιατί την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Είναι σπουδαία” απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Η ανακοίνωση που ενθουσίασε τους θαυμαστές της

Με μία ανάρτησή της στα social media, η Έλενα Παπαρίζου προκάλεσε φρενίτιδα στους διαδικτυακούς της φίλους.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ίδια να βαδίζει προς την κάμερα και στη συνέχεια να φυσάει χρυσόσκονη μπροστά στον φακό. Στο χέρι κρατά ένα μουσικό όργανο.

Ωστόσο, αυτό που αναστάτωσε τους φανς της είναι το μήνυμα που έγραψε στην λεζάντα της εν λόγω δημοσίευσης. Ειδικότερα, η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε ότι οι Antique, το μουσικό συγκρότημα που την έκανε ευρέως γνωστή πριν ακολουθήσει μοναχική πορεία στο τραγούδι, θα επανενωθεί. “#Antique #Reunion #ComingSoon” σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα αποτελούνταν από την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη. Το “comeback” θα γίνει σύντομα, όπως αναφέρει η ίδια η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Παπαρίζου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ