Σήμερα με τη Realnews: «Η Κληρονόμος», το αστυνομικό μπεστ σέλερ της Σάρα Μπλέντελ, της πιο δημοφιλούς συγγραφέως της Δανίας

Σήμερα με τη Realnews, “Η Κληρονόμος”,  το αστυνομικό μπεστ σέλερ της Σάρα Μπλέντελ, της πιο δημοφιλούς συγγραφέως της Δανίας.

Έχοντας μείνει χήρα ήδη στα σαράντα της, η Ίλκα Νίκολς Γένσεν, μια φωτογράφος σχολικών πορτρέτων, ζει μια μετρημένη, πειθαρχημένη και ατάραχη ζωή στην Κοπεγχάγη. Κάποια απροσδόκητα νέα ωστόσο έρχονται να ταράξουν την ήρεμη καθημερινότητά της: πληροφορείται ότι ο πατέρας της, ο οποίος ξαφνικά και ανεξήγητα είχε εγκαταλείψει την οικογένειά τους καμιά τριανταριά χρόνια πριν, πέθανε. Και εκτός αυτού της άφησε ως κληρονομιά το γραφείο κηδειών του στο Ρασίν του Ουισκόνσιν.

Εκμεταλλευόμενη αυτό το τελευταίο θραύσμα επικοινωνίας με έναν πατέρα που είχε να μάθει νέα του απ’ όταν ήταν παιδί, η Ίλκα σπεύδει να βρει πτήση για το Ουισκόνσιν. Μες στην απόγνωσή της να συνδεθεί με τον γονιό που δεν γνώρισε ποτέ, σχεδιάζει να επισκεφτεί το γραφείο κηδειών και να περιεργαστεί τα πράγματά του με την ελπίδα να αποκτήσει μια εικόνα για τη ζωή του στην Αμερική. Έπειτα σκοπεύει να το πουλήσει το συντομότερο δυνατό. Όταν όμως θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν ανεξιχνίαστο φόνο και έναν δολοφόνο, η Ίλκα συνειδητοποιεί ότι μάλλον έχει μπλέξει άσχημα.

Σήμερα με τη Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ