Εκλογές 2023: Το βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου για την εκλογική βραδιά στον ANT1

Στον εκλογικό μαραθώνιο του ΑΝΤ1, εκτός από την ενημέρωση, δυνατό αποτύπωμα θα αφήσει και το χιούμορ, μέσα από ανατρεπτικές παρεμβάσεις του πολυτάλαντου Τάκη Ζαχαράτου σε πολλούς… ρόλους. Στις 17:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μαζί με όλη την ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών του ΑΝΤ1, θα συντονίσει την εκλογική βραδιά και θα μας οδηγήσει στην τελική ευθεία προς τα αποτελέσματα της κάλπης.

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Η μεγάλη εκλογική βραδιά με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Σε ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Χατζηνικολάου μας έδωσε μια… γεύση από όσα θα δούμε με ένα βίντεο όπου ο Τάκης Ζαχαράτος υποδέχεται το κοινό… ως Νίκος Χατζηνικολάου. “Είμαι ο Νίκος Χατζηνικολάου ντυμένος ως Τάκης Ζαχαράτος γιατί την Κυριακή θα έχουμε πολλές εκπλήξεις! Σας περιμένουμε σε μια εκλογική βραδιά διαφορετική από αυτές που ξέρατε μέχρι τώρα! ΑΝΤ1 όλα για σένα!” είπε ο γνωστός ηθοποιός στο teaser.

“Αύριο στις 17:45 σας περιμένουμε στον Αντέννα,για την εκλογική βραδιά! Με όλες τις πληροφορίες,αλλά και με πολύ χιούμορ και χαμόγελο!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter.

Όσα θα δούμε στην εκλογική βραδιά του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Σύσσωμο το ενημερωτικό του δυναμικό, θα καλύψει, λεπτό προς λεπτό, ό,τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την έναρξη έως και τη λήξη της διαδικασίας, και θα παρουσιάσει όλες τις εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα. Από νωρίς το πρωί, οι αναλυτές, οι ρεπόρτερ και οι τεχνικοί του ΑΝΤ1, θα δίνουν την εικόνα και τις πληροφορίες της εκλογικής μάχης, από όλη την Επικράτεια. Ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, έγκυρες πολιτικές αναλύσεις και τρισδιάστατες απεικονίσεις, με στόχο πάντα την αντικειμενική και σφαιρική πληροφόρηση των πολιτών.

Στις 17:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μαζί με όλη την ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών του ΑΝΤ1, θα συντονίσει τον εκλογικό μαραθώνιο και θα μας οδηγήσει στην τελική ευθεία προς τα αποτελέσματα της κάλπης, ενώ στις 19:00, ο πρόεδρος της MARC, Θωμάς Γεράκης, θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll και την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, παρουσιάζοντας έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της πολιτικής αναμέτρησης και τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, ενώ μέσα από συνεχή ρεπορτάζ θα φέρνει στο προσκήνιο τις κινήσεις και τις αποφάσεις των κομμάτων, για τις επόμενες κινήσεις τους.

Μαζί του στο στούντιο, θα είναι η Ρίτσα Μπιζόγλη, η Μαρία Σαράφογλου, η Μαρία Αναστασοπούλου και η Φαίη Μαυραγάνη.

Επίσης, σημαντική θα είναι και η παρουσία δημοσιογράφων, αναλυτών, κορυφαίων στελεχών των κομμάτων και προσωπικοτήτων της δημόσιας ζωής, που θα αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς και τα πολιτικά σενάρια της επόμενης ημέρας.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ