Εκλογές 2023 με υπογραφή Real FM 97,8

Την Κυριακή 21 Μαΐου, ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του Real FM 97,8 θα βρίσκεται στην καρδιά των εκλογικών εξελίξεων με εγκυρότητα και αμεσότητα.

Από νωρίς το πρωί μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, συντονιστείτε στον Real FM 97,8 για έναν εκλογικό ραδιοφωνικό μαραθώνιο με ζωντανές συνδέσεις, συνεχή ροή αποτελεσμάτων, πληροφορίες από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών. Τα σενάρια για την επόμενη μέρα και τα ανοιχτά μικρόφωνα του Real FM για να παρεμβαίνουν οι ακροατές.

Η κάλυψη των εκλογικών εξελίξεων θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί με τον Γιάννη Παπαγιάννη ενώ στις 10 την σκυτάλη θα παραλάβουν ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και η Έλλη Τριανταφύλλου.

Στις 12μ.μ. ο Δημήτρης Μιχαλέλης και η Αμαλία Κάτζου θα βρίσκονται στα μικρόφωνα του Real FM ενώ από τις 2 το μεσημέρι ο Μάνος Νιφλής θα μεταφέρει τα τελευταία νέα από τα εκλογικά κέντρα της χώρας.

Στις 5 το απόγευμα, ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Γιώργος Σιαδήμας θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις ενώ στις 7μ.μ. ακριβώς θα ανακοινώσουν και θα σχολιάσουν τα αποτελέσματα των exit polls.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Ψάλτης και η Ελισάβετ Σαλαμάρα, μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα του Real FM  97,8 θα αναλύσουν τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα.

Aπο τις 10 το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Λαβίθης και η Αμαλία Κάτζου θα καλύψουν τις εξελίξεις από όλη την χώρα μέσα από ζωντανές συνδέσεις, σχολιάζοντας τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα μικρόφωνα του Real FM 97,8 ανοίγουν για τους ακροατές του για απευθείας σχόλια, αντιδράσεις για το αποτέλεσμα και μια συζήτηση που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Μάνο Παρδάλη.

Το εκλογικό πρόγραμμα του Real FM 97,8 μέσω βίντεο είναι διαθέσιμο εδώ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ