Έφη Ρασσιά: Η αποκάλυψη που έκανε για το τέλος του “Καφέ της Χαράς”

Η ‘Εφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου”. Η Βάλια από το “Καφέ της Χαράς” έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, ενώ απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Πάρη Σκαρτσολιά.

“Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερη φορτισμένη. Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια, ήταν χαμηλός ο φωτισμός και ήταν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό”, τόνισε η ‘Εφη Ρασσιά και πρόσθεσε:

“Όλοι βουρκώσαμε, κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν σαν πάρτι… Θα έχει συγκίνηση το τελευταίο επεισόδιο. Θα έχει χαρά, αλλά και μια λυπητερή απόχρωση. Θα τα έχει και τα δύο. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες. Θα προτιμούσα διαφορετικό τέλος για τη Βάλια, θα προτιμούσα η Βάλια να μείνει μόνη της.”

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Πάρη Σκαρτσολιά υπογράμμισε:: “Δεν είμαστε μαζί. Όπως σου είπα πριν με τους φίλους μου είμαι τρυφερή, κοινωνική, μιλάω πάρα πολύ, αλλά όταν μου αρέσει κάποιος δεν μιλάω, ντρέπομαι.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ