Σασμός: Ο “Νικηφόρος” και ο ρόλος που έχασε στις “Άγριες Μέλισσες”

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», εξηγεί γιατί η υποκριτική ήταν μονόδρομος στη ζωή του και μιλάει για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί από κάποιους που σχετίζουν την πορεία του με τον πατέρα του και ιδρυτή της σχολής Ιάσμος, Σταύρο Δελλή.

Ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show της Δευτέρας και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα του, τον ρόλο του στη σειρά “Σασμός” αλλά και τον ρόλο που έχασε την τελευταία στιγμή στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“.

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής, φοβάμαι για το τι θα ακούσω κάθε φορά γιατί δεν μασάει τα λόγια του. Οι συνεργάτες του τον ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι μιλάει έξω από τα δόντια. Ο κόσμος είτε τον λατρεύει γι’ αυτό τον λόγο είτε δεν θέλει να τον ξαναδεί», είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

Πώς έχασε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» και πήρε τον ρόλο στη σειρά «Σασμός»;

“Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από 5 οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Κάθισα και τον είδα στη σειρά μετά και είπα ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο του», είπε ο Γιώργος Αμούτζας καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ