Δύο Ξένοι: Υπάρχει πιθανότητα για σίκουελ; – Τι απαντά ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου

Ο γνωστός σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, μίλησε για το παράπονό του για τους “Δύο Ξένους” και αποκαλύπτει τους λόγους που δεν συνεχίστηκε η σειρά και τοποθετείται για το αν θα υπάρχει σίκουελ.

“Συζητούσαμε πρόσφατα για τους “Δύο Ξένους”, γιατί μας είχε πιάσει ένα παράπονο για το πώς κατέληξε. Ε, λοιπόν το τι θάψιμο είχαμε φάει τότε δεν λέγεται. Από τις 10 κριτικές, οι 8 ήταν ότι ήμασταν στα όρια του σκουπιδιού. Και τώρα ξαφνικά είναι all time classic. Η σειρά δεν συνεχίστηκε γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν άλλα πράγματα και να εξαργυρώσουν την επιτυχία που γνώρισαν, και καλά έκαναν οι άνθρωποι. Απλώς ήταν πολύ άδικο, γιατί ήταν μια δουλειά που τους χαρίστηκε και μας χαρίστηκε. Ήταν ένα ευλογημένο πράγμα. Κάποιοι φέρθηκαν αχάριστα σε αυτή τη δουλειά και δεν ήμασταν εμείς” τόνισε. Ερωτηθείς αν συνεχιζόταν η σειρά, πώς θα ήταν η ιστορία του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας είπε ότι “τους είχαμε πάει μπροστά πέντε χρόνια από ότι θυμάμαι. Η Μαρίνα είχε γίνει ηθοποιός του θεάτρου πολύ σοβαρή και ο Κωνσταντίνος, που είχε γυρίσει από την Αγγλία με το παιδί, είχε γίνει πλέον ένας εμπορικός σκηνοθέτης”.

Για το αν θα ήταν θετικός σε ένα σίκουελ των “Δύο Ξένων” ήταν αρνητικός. “Όχι φυσικά, χωρίς τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Κάθε πράγμα είναι η στιγμή του. Είναι σαν να έχει χωρίσει από μια σχέση, από έναν γάμο και λες δεν πάμε να το ξαναπαλέψουμε. Ποτέ δεν πετυχαίνει. Όσο και να έχει μείνει αγάπη, συμπάθεια, έλξη και πάθος. Έχουν περάσει και τόσα χρόνια. Νομίζω και ο Νικόλας να ζούσε δεν θα μπορούσε να το κάνει” είπε ο κ. Αποστόλου.

Στο ερώτημα αν είχε τη δυνατότητα να αλλάξει μια παλιά δουλειά, η απάντησή του ήταν πάλι αναφορικά με τους “Δύο Ξένους”.

“Θα άλλαζα τους Δύο Ξένους. Με τα μυαλά που έχω τώρα. Γιατί και οι σχέσεις έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Δηλαδή αλλιώς ήταν οι σχέσεις στη δεκαετία του ’90, και αλλιώς μετά την κρίση που ζήσαμε. Είναι θέμα επιβίωσης πια. Εγώ νομίζω ότι η έλξη πια δεν έχει να κάνει με τα μάτια και την καρδιά, αλλά με την τσέπη, το πορτοφόλι και την προοπτική που σου δίνει ο άλλος”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.