Δωρεάν κατασκευή eshop για όλους!

Η FOCUS-ON GROUP ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Eshoped LTD καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε Έλληνα επιχειρηματία να αποκτήσει δωρεάν το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα!

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες στην Ευρώπη όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο. Κάθε επιχειρηση σήμερα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τη δικιά της ιστοσελίδα online αγορών προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της τόσο τοπικά όσο και παγκόσμια.

Οι σύμβουλοι διαδικτύου του ομίλου FOCUS-ON είναι έτοιμοι να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν κάθε εταιρεία που θέλει να εισέλθει στην πιο αναπτυσσόμενη αγορά αυτή των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Η πρωτοβουλία της δωρεάν κατασκευής eshop πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος που εκπόνησε η ίδια η εταιρεία «Έχεις ιδέα? Έλα να στο κάνουμε επιχείρηση» και αφορά τόσο υφιστάμενες εταιρείες όσο και υπό σύσταση.

Η προσφορά έχει διάρκεια έως 31/01/2015 και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά του επιχειρηματία είναι να αναφέρει τον κλειδάριθμο «ESHOPED», είτε τηλεφωνικά στο 210 97 19 970, είτε μέσω email στο [email protected] (*δεν περιλαμβάνεται η φιλοξενία, η προβολή και η κατοχύρωση domain name).

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.eshoped.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ