Δημήτρης Σταρόβας: «Προέκυψαν αρνητικά σχόλια με την ιστορία του me too»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε δημόσια για την ενασχόλησή του με το Youtube και την σχέση του με την τεχνολογία, τις τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες έχει συμμετάσχει, τις αρνητικές και θετικές κριτικές καθώς και για τα παιδικά του χρόνια.

«Δεν έγινα ποτέ καλός σε κάτι γιατί παθιαζόμουν με πολλά πράγματα» δήλωσε στην αρχή της συνέντευξης του στην ΕΡΤ, προσθέτοντας πως για εκείνον ειδικά στην τέχνη δεν ήταν ποτέ ζητούμενο η κορυφή.

Η ενασχόληση με το Youtube

Για την σχετικά νέα του ενασχόληση με το Youtube, ανέφερε πως την ξεκίνησε στην πρώτη πανδημία και πως χάρη σ’ αυτή έχει ανακαλύψει ένα νέο κόσμο.
«Ξεκίνησα το κανάλι πολύ χαλαρά και είδα ότι εξελίχθηκε πολύ γρήγορα».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας δηλώνει: «Είμαι άνθρωπος που η τεχνολογία με γοητεύει».

Η επαγγελματική του πορεία

Όταν ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά του, υπογράμμισε πως ουδέποτε έκανε κάποια δουλειά με βαριά καρδιά, αλλά πως σίγουρα έχει νιώσει άβολα.

Μάλιστα ανέφερε πως στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα, στην οποία συμμετείχε πέρυσι, υπήρξαν στιγμές στις οποίες είχε νιώσει περίεργα, δίνοντας ως παράδειγμα τον σχολιασμό του Survivor.

Όταν η συζήτηση ήρθε στην συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε αστειευόμενος πως κάποια στιγμή θα πρέπει να βραβευτεί για τις πέντε σεζόν που συνυπήρξε με τον γνωστό παρουσιαστεί. Μάλιστα τόνισε πως είναι: “βολική αρκούδα”.

«Ο Αρναούτογλου είχε μια αγωνία, να κάνει 740 ερωτήσεις για να βγει ωραία η συζήτηση», προσέθεσε.

Τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια

Σε ερώτηση για τον αν έχει ακούσει ποτέ σχόλια που να τον έχουν στεναχωρήσει, ξεκαθάρισε πως από τον χώρο δεν έχει ακούσει σχεδόν ποτέ αρνητικά σχόλια. Εξήγησε όμως πως κατά την διάρκεια του me too, προέκυψαν σχόλια που τον σόκαραν, γιατί ήταν συνηθισμένος να ακούει μόνο θετικά.

Τα παιδικά χρόνια

«Παρά την φτώχεια μεγάλωσα βασιλικά» είπε αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, λέγοντας πως η μητέρα του έκανε τρεις δουλειές για να μην του λείψει τίποτα. Αναφέροντας πως δεν είχε κάποιο πατρικό πρότυπο, εξαιτίας του ότι ο πατέρας του πέθανε σε δυστύχημα όταν ήταν 2 χρονών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ