Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συνύπαρξή του με την Μενεγάκη και οι συμβουλές της – «Η Ελένη με αναβάθμισε…» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στην Ελένη Μενεγάκη, την οποία θαυμάζει υπερβολικά. 

Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά του, καθώς η συνύπαρξη του με την «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη είναι ίσως από τα πιο όμορφα πράγματα που του έχουν συμβεί.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πως ξεκίνησε την τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να πει το πόσο πολύ τον φόβιζε όλος αυτός ο χώρος στην αρχή, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως πριν την ενασχόλησή του με το αντικείμενο είχε περάσει από δύο απολύσεις.

Ο Γρηγόρης Αρναούργολου, σχολιάζοντας με χιούμορ όλα όσα έλεγε ο καλεσμένος του, θέλησε να τον ρωτήσει και για την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργάζεται την φετινή σεζόν, κάνοντάς του βέβαια και μια ερώτηση- παγίδα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, τον ρώτησε τι θα έκανε αν το MEGA του πρόσφερε μια δική του εκπομπή.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε χαρακτηριστικά: «Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωσταω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα… Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντας εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ