Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός του Σασμού μάς συστήνει τη σύζυγό του

Τη σύζυγό του μάς συστήνει ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός στη σειρά του Alpha “Σασμός“. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι παντρεμένος από τις 10 Μαΐου 2017 με την ηθοποιό Ελένη Μαυρίδου και έχουν μαζί ένα κοριτσάκι 4 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lalos Dimitris (@lalos.dimitris)

Τον Μάιο ο Δημήτρης Λάλος, σε συνέντευξή του μίλησε για τη γυναίκα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της αλλά και για το πόσο τον άλλαξε η πατρότητα:

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ’ αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός» είχε πει.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lalos Dimitris (@lalos.dimitris)

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε εκείνος την περίοδο της εγκυμοσύνης της συζύγου του είχε τονίσει: «Το θέμα είναι τι βιώνει εκείνος που περνά μια κατάσταση. Εγώ ήμουν δίπλα της στηρίζοντάς την όσο περισ­σότερο μπορούσα. Όμως η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα που κυοφορεί είναι ηρωίδα. Όλη η οικογένεια ήμασταν δίπλα της, αλλά εκείνη ήταν η ηρωίδα που τα κατάφερε και έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ