Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Η live σύνδεση στον τελικό του J2US

Μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι της βαθμολογεί τα ζευγάρια του τελικού του J2US η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έτσι αναγκαστικά απουσιάζει από τη μεγάλη βραδιά του σόου.

“Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό. Βλέπω την Μπακοδήμου που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια, τελικά τα κατάφερε… Βίκυ και Σταμάτη τον νου σας, αυτό έχω μόνο να σας πω… Πολύ περίεργο είναι αυτό. Είναι πολύ περίεργο, αλλά προέχει η υγεία. Θα μπορούσα σήμερα, πέμπτη ημέρα, να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε. Να κρατήσουμε τις 10 ημέρες. Θα σας θαυμάσω από εδώ. Θα δω πώς θα τα πείτε, αν θα είστε καλοί, θα βαθμολογήσω και εσάς”, είπε η Δέσποινα Βανδή στις πρώτες δηλώσεις της μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Επιβεβαίωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό – Το μήνυμά της μέσω Instagram

Η γνωστή τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι είναι θετική, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, με ανάρτησή της στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι νοσεί έχοντας ήπια συμπτώματα.

“Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση! Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο, Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και έκανα ξανά ένα μοριακό για προληπτικούς λόγους και βγήκα θετική!

Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ! Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά! Καλή δύναμη! Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!” έγραψε η τραγουδίστρια, ανεβάζοντας και ένα βιντεάκι. “Πίνω πολλά υγρά, τρώω φρούτα, προσέχω, είμαι σε πλήρη απομόνωση” λέει η Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν θα τραγουδήσει ούτε στο νυχτερινό κέντρο όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ