Δανάη Μπάρκα: Έτσι απάντησε στις χυδαιότητες της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε μέσα από την εκπομπή της να απαντήσει στο χυδαίο σχόλιο που έκανε για την ίδια η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η παρουσιάστρια, αν και όπως αποκάλυψε είχε ενδοιασμούς για το αν θα έπρεπε να απαντήσει δημοσίως, τελικά τοποθετήθηκε ως εξής:

“Όταν κάποιος θέλει να μιλήσει για κάποιο πρόβλημα υγείας οργανώνει ομιλίες, συναντήσεις με ανθρώπους, βάζει άρθρα, ποστάρει κάτι πιο ενδιαφέρον, από το να ποστάρει άλλους ανθρώπους. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος – το μόνο του όπλο είναι σχολιάζει τρίτους- σε πιάνει μια λύπη” τόνισε η Δανάη Μπάρκα χωρίς να αναφέρει το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

“Με το συγκεκριμένο σώμα, το οποίο χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τρεις μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα θέλω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είναι ανέμελη, σέξι, να γεμίζω το μυαλό μου. Μόνο φως, χαρά και αγάπη!” , είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

 

Λατινοπούλου: «Λάθος πρότυπο υγείας η Δανάη Μπάρκα»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε στο στόχαστρό της τη Δανάη Μπάρκα θέλοντας να κάνει λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας».

H πολιτεύτρια της ΝΔ αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία σχολιάζοντας πως δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ