Χριστούγεννα – Τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών: Ρουκ Ζουκ, ταινίες και J2US

Πώς θα γιορτάσουν τα τηλεοπτικά κανάλια τα Χριστούγεννα. Πολλές επιλογές από γλέντι μέχρι ταινίες και επαναλήψεις σειρών μπορούν να επιλέξουν οι τηλεθεατές για το βράδυ των Χριστουγέννων. Ο ΤΥΠΟΣ TV συγκέντρωσε όλα τα προγράμματα. Στον ΑΝΤ1, ταινίες, επαναλήψεις σειρών και προγραμμάτων θα πρωταγωνιστήσουν ανήμερα των Χριστουγέννων, με εξαίρεση το σπέσιαλ επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» στις 20.00, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως κάθε χρόνο. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι εκπομπές «Καλημέρα Ελλάδα» και «Το Πρωινό» θα μεταδοθούν κανονικά, με τη Φαίη Σκορδά μάλιστα να υποδέχεται στο πλατό τον μοναδικό Σταμάτη Γονίδη. Στο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν επαναλήψεις σειρών και ταινίες, ενώ στη 01.00 θα μεταδοθεί μουσικό πρόγραμμα με τους Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη και Χρήστο Χολίδη.

Ο ALPHA αποφασίζει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με επαναλήψεις αγαπημένων σειρών και ταινίες, ελληνικές και ξένες. Ωστόσο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη στο κοινό του, καθώς το τελευταίο θα αλλάξει χρόνο με… «Μουρμούρα»! Στις 22.00, από τα τέσσερα διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, τα τέσσερα διαφορετικά ζευγάρια αποφάσισαν να αλλάξουν χρόνο στο Πήλιο! Κανείς τους, όμως, δεν φανταζόταν ότι δεν θα είναι οι δυο τους, αλλά πολλοί περισσότεροι! Τα τέσσερα ζευγάρια, σε μία από τις σπάνιες συναντήσεις τους, θα πέσουν θύματα ενός απατεώνα, που έχει βρει τρόπο να βγάλει γρήγορα χρήματα νοικιάζοντας μια βίλα. Ολοι τους, πλην του Αγγελου και της Βέλης, θα πέσουν θύματα του επιστάτη, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να βγάλει χρήματα νοικιάζοντας μια βίλα που δεν είναι δική του. Η βίλα ανήκει στη γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία έχει προγραμματίσει να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέα με τους μουσικούς της και τον κόσμο, κάνοντας ένα live concert μέσω social media. Λίγη ώρα πριν από την αλλαγή του χρόνου, η Καίτη Γαρμπή θα φτάσει στο σπίτι και θα βρει έκπληκτη τους… μουρμούρηδες ήδη μέσα!

Σε επαναλήψεις εκπομπών και σειρών ποντάρει η ΕΡΤ1, ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ στις 22.00 θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη συναυλία. Στις 00.15, η επανάληψη της μουσικής εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι» θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές που μένουν σπίτι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 20.00, η αγαπημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα κρατήσει συντροφιά για μία ώρα με επαναλήψεις επεισοδίων, ενώ η αλλαγή του έτους θα γίνει σε ζωντανή σύνδεση με τον Δήμο Αθηναίων.

Το STAR επιλέγει ταινίες με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για τους σινεφίλ. «Το ξωτικό των Χριστουγέννων», «Το πολικό εξπρές», «Ο αδελφός του Αϊ-Βασίλη» είναι μερικές μόνο από αυτές. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα βγουν στον αέρα όλες οι ψυχαγωγικές-κοινωνικές εκπομπές και τα τηλεπαιχνίδια, όπως «Στη φωλιά των Κου Κου», «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Shopping Star», «Τροχός της τύχης», ενώ το βράδυ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι all time classic παραγωγές της μεγάλης οθόνης των ημερών.

Απόψε ο ΣΚΑΪ ρίχνει στην αρένα της μικρής οθόνης ξένες ταινίες και ντοκιμαντέρ, ωστόσο η ρεβάνς έρχεται στις 31 του μήνα. Στις 21.00, ο Τάσος Τρύφωνος υποδέχεται σε ένα άκρως εορταστικό επεισόδιο του «Αδύναμου Κρίκου» την παρέα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και παίζουν για καλό σκοπό. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ματίνα Νικολάου, οι «Alcatrash», αλλά και η ομάδα πίσω από τις κάμερες έρχονται στο τηλεπαιχνίδι και βάζουν φωτιά με τις ατάκες τους. Στις 22.15 και παρά την Covid εποχή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στρώνει εορταστικό τραπέζι και αναφωνεί «Στην υγειά μας ρε παιδιά!». Με βασικό καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο παρουσιαστής και οι παρευρισκόμενοι θα προσπαθήσουν να γίνουν μια παρέα με τους τηλεθεατές, διασκεδάζοντας με αγαπημένα τραγούδια.

Χριστούγεννα στο OPEN σημαίνουν Νίκος Κοκλώνης και ημιτελικός του «Just the 2 of us». Ο παρουσιαστής υποδέχεται τους εναπομείναντες παίκτες και την κριτική επιτροπή, Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Βίκυ Σταυροπούλου, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε. Σε ένα πολύωρο πρόγραμμα οι εκπλήξεις θα πρωταγωνιστήσουν, όπως και οι καλεσμένοι που θα ανεβάσουν τον υδράργυρο της διασκέδασης στα ύψη. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 20.00, θα προβληθεί εορταστικό πρόγραμμα για να κρατήσει παρέα στο κοινό στην εκπνοή του έτους και την υποδοχή του νέου!

Στο MEGA θα δούμε ταινίες, σειρές και το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Ενα εκατομμύριο YEN» ακολουθούν, ενώ στις 22.00 η παρεΐστικη εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Ελα και θα δεις» θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τις εντυπώσεις κλέβει ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν στις 21.50. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο σόου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ