Χρήστος Μαλάκης: «Είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, έπρεπε να παίξω στις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω»

Καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης 2/4 βρέθηκε ο Χρήστος Μαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Ψυχοκόρες, άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνοντας μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

«Δεν ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός, καμία σχέση. Όταν ήμουν μικρός, έλεγα ότι θέλω να γίνω αυτός που θα δείχνει στους τραγουδιστές πώς να τραγουδάνε. Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, από το μηδέν. Έχω κάνει και μπαλέτο. Ένας ηθοποιός πρέπει να έχει όλο το πακέτο», δηλώνει ο Χρήστος Μαλάκης.

«Συνήθως οι σκηνοθέτες με φαντάζονται σε σκληρούς ρόλους, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα. Ελπίζω στο μέλλον να κληθώ να παίξω έναν διαφορετικό ρόλο», παραδέχεται ο ηθοποιός στη συνέχεια.

«Όταν ετοιμάζω έναν ρόλο, κάθομαι και ασχολούμαι μαζί του για πολύ καιρό. Ψάχνω να βρω ευρήματα, να φτιάξω το ψυχογράφημά του. Όταν πέθανε η μητέρα μου, δεν την έκλαψα. Δεν μπορούσα. Την έκλαιγα μετά κάθε βράδυ πάνω στη σκηνή σε μία παράσταση. Έκλαιγα για εκείνην, γιατί έμοιαζε η ιστορία», παραδέχεται ο Χρήστος Μαλάκης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Ξεκίνησα από το μηδέν. Έχω υπάρξει κομπάρσος αλλά είχα στόχο. Στις Άγριες Μέλισσες ήμουν στο βασικό καστ και εκεί είχα τη δυνατότητα να δείξω κάποια πράγματα. Μάλλον εκτιμήθηκε αυτό και μου ήρθαν κάποιες προτάσεις. Αν και είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, μάλλον έπρεπε να παίξω στις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω», τόνισε με νόημα ο Χρήστος Μαλάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ