Χρήστος Λούλης: Έπειτα από 15 χρόνια απουσίας μου από την τηλεόραση έκανα μια ωραία αρχή στην ΕΡΤ

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της φωτιάς» αλλά και του σήριαλ «Η πτώση», ο Χρήστος Λούλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στο Κέντρο».

Η μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου στη μικρή οθόνη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX στις 25 Ιανουαρίου και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των οχτώ επεισοδίων θα προβληθεί από την ΕΡΤ1.

Σχετικά με την επαναφορά της μυθοπλασίας στην τηλεόραση μετά την κρίση του κορονοϊού, ο κ. Λούλης τόνισε ότι είχε 15 χρόνια να κάνει τηλεόραση κι ακόμη ότι πρέπει «να επενδυθούν χρήματα και χρόνος σε ανθρώπους, σε σχήματα, σε ομάδες, να γραφτούν ελληνικά σενάρια, να δοθεί πίστη σε συνετελεστές να φτιάξουν κάτι πολύ καλό. Το ταλέντο υπάρχει. Πρέπει να εστιάσουμε στις μεγαλύτερες παραγωγές, να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Να γίνουμε πιο εξωστρεφείς». Τόνισε μάλιστα ότι θεωρεί πως έκανε μία πολύ καλή αρχή μετά τα τόσα χρόνια απουσίας του από τη μικρή οθόνη, παίζοντας στο «Βραχιόλι της φωτιάς» και την «Πτώση».

Επιπλέον, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως Γιάνης Βαρουφάκης αλλά και πολλούς άλλους που έχει κληθεί να ενσαρκώσει.

«Δε έχω τα εφόδια να ασχοληθώ με την πολιτική», δήλωσε ακόμη ο ηθοποιός όταν ερωτήθηκε, τονίζοντας πως θεωρεί ότι «έχουμε καθήκον να ψηφίζουμε».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ