Χριστίνα Μπόμπα: Τηλεοπτικό comeback – Κατέθεσε πρόταση για δική της εκπομπή

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει καταθέσει πρόταση σε τηλεοπτικό κανάλι, για δική της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μega Καλημέρα», η Χριστίνα Μπόμπα πιθανότατα θα παρουσιάζει την επόμενη σεζόν μία μαμαδίστικη εκπομπή. Μένει να φανεί αν θα είναι ξεχωριστή εκπομπή στην οποία θα είναι βασική παρουσιάστρια, ή θα αποτελεί ενότητα σε κάποια εκπομπή που ήδη υπάρχει.

“Το όνομά της είχε ακουστεί και την προηγούμενη σεζόν, πριν μείνει έγκυος για να παρουσιάζει ένα ένθετο μέσα στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΪ. Μετά την εγκυμοσύνη και την γέννηση των διδύμων, αυτό “πάγωσε”. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, η Χριστίνα Μπόμπα θα  έχει τη δική της εκπομπή που θα αφορά στις μαμάδες.  Η σκέψη της εταιρείας παραγωγής είναι να την τοποθετήσουν σε μία ήδη στημένη εκπομπή και να φιλοξενεί γιατρούς, διατροφολόγους, παιδοψυχολόγους και να μιλούν για τα μωρά.  Η αρχική σκέψη είναι να μπει η εκπομπή της, σαν ένθετη στο Dot με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη” αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας.

Το “καρφί του Κώστα Τσουρού για την Χριστίνα Μπόμπα

Τότε ο Κώστας Τσουρός σχολίασε αναφερόμενος στη Χριστίνα Μπόμπα: “Είχε πει ότι θα καταθέσει τη δική της πρόταση. Προφανώς αυτή είναι η δική της πρόταση. Πάντως προ παιδιών καταλάβατε ότι είναι ένθετο και μετά από την απόκτηση των παιδιών είναι η παρουσιάστρια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ