Chart Show: Η συγκινητική αναφορά της Βάνας Μπάρμπα στον Χρήστο Κυριαζή – Τα τραγούδια που έγραψε για εκείνη

Πρεμιέρα για το Chart Show με την Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η Βάνα Μπάρμπα.

Στην πρεμιέρα του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s και υποδέχτηκε ξεχωριστούς καλεσμένους, ανάμεσά τους και την Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με θερμά λόγια για τον αείμνηστο Χρήστο Κυριαζή, όταν δική του επιτυχία βρέθηκε στα πιο δημοφιλή κομμάτια των ’90s.

“Ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος και σπουδαία προσωπικότητα. Ξέρεις, εγώ είχα την τιμή και την τύχη να τον μάθω αλλά ήμουν πολύ πιο κάτω από αυτόν. Δεν μπορούσα να καταλάβω την περσόνα του, την προσωπικότητα του. Ήταν ένας άνθρωπος που πηγαίναμε στη Σαντορίνη και έγραφε στο ηλιοβασίλεμα” ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα η οποία ήταν ζευγάρι με τον αείμνηστο καλλιτέχνη.

Η ηθοποιός μίλησε για τα τραγούδια που είχε γράψει ο τραγουδιστής για εκείνη, ανάμεσα στα οποία και την επιτυχία “έχω κλάψει”, ενώ αποκάλυψε πως για την ίδια ο Γιάννης Πάριος είχε γράψει την επιτυχία “δώσε μου λιγάκι ουρανό”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ