Χάρης Σώζος για “Άγριες Μέλισσες”: Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος οι χαρακτήρες -ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Χάρης Σώζος λίγες μέρες πριν από το τροχαίο ατύχημα Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για τις “Άγριες Μέλισσες” και πώς ήρθε ο ρόλος στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1. “Το έβλεπα από πέρυσι και μου άρεσε. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν για τον ρόλο το καλοκαίρι. Μου άρεσε η πρόταση, ήρθα εδώ, κουβεντιάσαμε περί τίνος πρόκειται και είπα το “ναι” παρότι ήθελα να κάτσω να ξεκουραστώ, δεν ήθελα να κάνω κάτι. Νομίζω ότι αυτό το σίριαλ έκανε επανεκκίνηση στη μυθοπλασία. Έβαλε άλλα στάνταρ στο τηλεοπτικό πεδίο, είναι μια εξαιρετική δουλειά και βλέπεις υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι ηθοποιοί, πολύ καλοί και τους δόθηκε ένα βήμα. Τους δόθηκε ένα βήμα για να δείξουν κι αυτοί τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν”.

Για τον ρόλο που υποδύεται είπε: “Ο Σωκράτης Θέμελης δεν ξέρω τι πορεία θα έχει, το ξέρουν μόνο οι συγγραφείς αυτό. Πώς δηλαδή θα το τελειώσουν και αν θα το τελειώσουν… Συνήθως έκανα θετικούς ήρωες. Είναι η πρώτη φορά που κάνω έναν τέτοιο ζόρικο τύπο. Το απολαμβάνω πάρα πολύ γιατί πιστεύω ότι και ο ρόλος ο δικός μου αλλά και οι χαρακτήρες είναι σύνθετοι, δεν το συναντάς εύκολα. Είναι και μαύρο και άσπρο, είναι και καλοί και κακοί. Έχουν κάνει εγκλήματα, έχουν σκοτώσει ανθρώπους, αλλά και πάλι τους βλέπεις συμπαθητικά. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος οι χαρακτήρες. Και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να ερμηνεύσεις πιο σύνθετους ρόλους. Είναι πολύ ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό από το να είναι ένας μονοδιάστατος χαρακτήρας και να πηγαίνει”.

Όταν είδε το μήνυμα που έστειλε ο γιος του μέσω της εκπομπής, είπε συγκινημένος: “Είναι πολύ συγκινητικό γιατί πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί με τον Λεωνίδα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ