Χαμός στο Twitter με το “Φως στο Τούνελ” – Τα σχόλια για τη συνέντευξη της μητέρας των τριών παιδιών

Περισσότερα από 13.000 tweets έκαναν οι χρήστες του Twitter για το hashtag #fosstotounel, για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που ασχολήθηκε με το θέμα του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Πέρα από τους ειδικούς που μίλησαν στην εκπομπή και τις μαρτυρίες, εντύπωση προκάλεσε η τηλεφωνική παρέμβαση της μητέρας.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter:

Όλα όσα είπε η μητέρα από την Πάτρα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Η μητέρα δε συμφωνούσε με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή από το ιατρικό κυρίως προσωπικό και θέλησε να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους». Για κάθε ερώτηση, ακόμη και των ειδικών που υπήρχαν στο πλατό της εκπομπής, υπήρχε και η απάντηση.

Όπως υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της κρίσης του μικρού κοριτσιού ήταν ξύπνια δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς.

«Ήμουν ξύπνια, μιλούσα στο τηλέφωνο, και στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας και θα δουν τις κλήσεις, που λέω ότι κάτι δεν πάει καλά και κλείνω το τηλέφωνο. Και εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε η Τζωρτζίνα και έπεσε πίσω, όπως έκανε η Μαλένα» σημείωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

“Οι γιατροί λένε συνέχεια ‘εμείς δεν έχουμε εικόνα’. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο καταγραφής περιστατικού της Τζωρτζίνας, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις Αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηνάχημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, τονίζοντας πως οι γονείς θέλουν περισσότερο από τον καθένα να λάμψει η αλήθεια.

Τέλος, η μητέρα από την Πάτρα ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με μία ανάρτηση που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ότι περίμενε αγοράκι. Η Ρούλα Πισπιρίγκου σημείωσε πως είχε γίνει λάθος στην πρόβλεψη για το φύλο του μωρού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ