Χαμός στο Survivor: Η μεγάλη αλλαγή που θα φέρει ανατροπές

Ανατροπές και έντονες συγκινήσεις στο Survivor του Σαββάτου. Οι παίκτες ξυπνούν το πρωί και βρίσκουν ένα γράμμα, το μήνυμα του οποίου θα τους αναστατώσει κι όχι μόνο. 

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί η Ασημίνα λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: “Εμείς περιμέναμε κάποιες προμήθειες. Τελικά ήρθε μια βόμβα στην καλύβα”. Με την σειρά του ο Άρης εξομολογείται ότι: “Έχουμε αρχίσει και νιώθουμε έναν φόβο για το τί πρόκειται να συμβεί…”.

Τι γράφει όμως το γράμμα; «Τι είναι πάντα μπροστά από εμάς αλλά δεν το βλέπουμε; Σε λίγο έκτακτο συμβούλιο…» είναι οι φράσεις που διαβάζουν οι παίκτες από το συγκεκριμένο μήνυμα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ακούγεται στο τρέιλερ να λέει σε Μαχητές και Διάσημους: “Το μέλλον σας στο Survivor, μετά από αυτό το συμβούλιο, θα είναι διαφορετικό”. Ο παρουσιαστής θα προχωρήσει στη μεγάλη ανακοίνωση. Η τράπουλα του Αγίου Δομίνικου ανακατεύεται και κάποιοι παίκτες αλλάζουν χρώμα. Ποιοι Μπλε θα γίνουν Κόκκινοι και ποιοι από την παραλία των Διάσημων θα βρεθούν στην παραλία των Μαχητών;

Νέες ομάδες, νέες ισορροπίες και έντονα συναισθήματα.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ