Χαμός στο Survivor: Έφυγε από το συμβούλιο η Ασημίνα – Εκτός εαυτού η Κάτια Ταραμπάνκο – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο συμβούλιο του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Μετά τη νέα ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας, το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών ήταν τεταμένο. Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάββας κατηγόρησαν την Ασημίνα, τη Σοφιάννα και την Πελαγία ότι εδώ και αρκετές ημέρες “κλέβουν” στο φαγητό βάζοντας μεγαλύτερες μερίδες σε εκείνες και σε όσους συμπαθούν.

Όπως ήταν λογικό οι παίκτριες των Μαχητών αντέδρασαν σε αυτές τις κατηγορίες.

 

 

 

 

Μάλιστα, η Ασημίνα δεν άντεξε το πολύ φορτισμένο κλίμα και έφυγε από το συμβούλιο προκειμένου να ηρεμήσει. Την παίκτρια των Μαχητών ακολούθησε και η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία πιέστηκε ψυχολογικά.

Όταν οι δύο κοπέλες γύρισαν και πάλι στις ομάδες τους ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στις παίκτριες και εκείνες αποκάλυψαν τον λόγο που απομονώθηκαν.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν φανερά φορτισμένη και ξέσπασε απέναντι στην ομάδα των μπλε, τονίζοντας ότι η λέξη «κλέφτρα» είναι βαρά και θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι όταν την χρησιμοποιούν. Το γνωστό μοντέλο εξομολογήθηκε ότι στο περυσινό Survivor είχε βρεθεί στην ίδια θέση και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα αντιμετώπισε προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής της.

«Θα μιλήσω παρά πολύ γρήγορα γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα. Όταν χρησιμοποιούμε τις λέξεις “έκλεψε”, “κλέφτρα”, “κλέφτης”, “πήρε”, πρέπει να αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας έξω, τη δουλειά μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας. Σας παρακαλώ πριν μιλήσετε με τόσες ηχηρές και δυνατές λέξεις να είστε 1000% σίγουροι, να έχετε αποδείξεις. . Είναι παιχνίδι, έξω πάνε και μας σταυρώνουν μετά, γράφουν κάτω από τους γονείς μας ότι είμαστε κλέφτες, μας ακυρώνουν δουλειές, μας καταστρέφουν» είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ