Χαμός στο Survivor All Star: Ένταση και αποβολή παίκτη από τον αγώνα

Ένταση και στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor All Star” (24/5).  Στην αρχή του τρέιλερ φαίνεται ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των καβγάδων στα τελευταία επεισόδια, με τους υπόλοιπους παίκτες να δηλώνουν αγανακτισμένοι μαζί του.

Ο παίκτης στρέφεται ξανά εναντίον του Νίκου Μπάρτζη, λέγοντας: «Χθες βράδυ στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε άλλη μία τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη. Ενός Νίκου Μπάρτζη που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με την συμπεριφορά του».

Θέση στο τρέιλερ παίρνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τάσσεται εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Ο παίκτης των “Μπλε” αναφέρει: «Τσακώνεσαι, φωνάζεις, βρίζεις και μετά ζητάς μια τυπική συγγνώμη και νομίζεις ότι όλα λύνονται. Δεν είναι έτσι Τάκη!».

Ο “Αγώνας Ασυλίας” θα είναι εκρηκτικός, όπως δείχνει και το τρέιλερ. Έπειτα από μία επαφή, κατά την διάρκεια ενός αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκεται να είναι έξαλλος στον πάγκο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λέει εμφανώς εκνευρισμένος: «Πάω να φύγω… Δεν παίζουμε άλλο πλέον», με τους παίκτες της μπλε ομάδας να αποχωρούν.

Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Λιανός, ανακοινώνει ότι: «Είχε μία επαφή μαζί του. Θεωρούμε ότι αυτή η επαφή ήταν σκόπιμη. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Αποβάλλεται απ’ αυτόν τον αγώνα και η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρηθεί…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ