Χαμός στο MasterChef – “Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι”

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ο παίκτης που κατάφερε να μείνει στο σπίτι του MasterChef, ωστόσο δεν έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, δεν χαιρέτησε κανέναν από τους συμπαίκτες του ενώ δεν έδωσε το χέρι του ούτε στον Μάριο που του άνοιξε την πόρτα και τον συνεχάρη για τη νίκη του.

Ο παίκτης που εδώ και καιρό είναι μόνος του και βλέπει όλους να στρέφονται εναντίον του, πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του, αφήνοντας τους πάντες με την απορία εάν τελικά είναι αυτός που αποχωρεί.

«Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ» είπε στην κάμερα στην αρχή και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Όλοι αυτοί που σέβονται και μιλάνε για σεβασμό, ότι μπροστά στις κάμερες δεν πρέπει να τα κάνω αυτά”.

“Πάρε να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες” υποστήριξε.

Όταν ο Δημήτρης πήγε στο σαλόνι με τις βαλίτσες από το δωμάτιό του, φώναξε: «Πόλεμο θέλετε, πόλεμο θα έχετε. Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι».

“Κλόουν” τον χαρακτήρισε ο Νικήτας.

Χαμός και στο Twitter

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ