Χαμός στη Φάρμα: Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη με τον Κουτσαβάκη – Καβγάς με ατάκες “φωτιά” στο αγρόκτημα

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στη Φάρμα ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Κουτσαβάκη.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με αφορμή τις απειλές του Κουτσαβάκη προς την ομάδα του. Εκείνος, ως αρχηγός της έδωσε την μαύρη πέτρα.

Οι τόνοι ανέβηκαν στο αγρόκτημα με την Αγγελική Ηλιάδη να του απευθύνεται λέγοντας: “Είσαι ο πιο αντιφατικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει… Έχεις σοβαρό πρόβλημα να συνυπάρξεις με άλλους ανθρώπους. Σου αρέσει να σπας τα νεύρα των άλλων. Εμένα τα δικά μου τα νεύρα είσαι πολύ μικρός για να τα σπάσεις γιατί εγώ έχω κάτι αρ@@@@@ να που εσύ δεν έχεις”.

“Μ’ αρέσει ο τρόπος που μιλάς. Με κατηγόρησες που μιλάω εγώ έτσι ” της απάντησε ο Κουτσαβάκης με την τραγουδίστρια να συνεχίζει: “Αν σου αρέσει. Εγώ δεν είπα ότι θα γ@@@@@ εσύ είπες ότι θα με γ@@@@@@. Εγώ είπα ότι δεν είσαι άντρας γιατί οι άντρες δεν συμπεριφέρονται έτσι. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι γελοίος”.

“Δεν νευριάζω, αντικρούω την βλακεία που έχεις στον εγκέφαλό σου” συνέχισε η Αγγελική Ηλιάδη με τον Κουτσαβάκη να κοροϊδεύει. “Έτσι να πέφτει το επίπεδο της Φάρμας, να βλέπουμε ποιοι είναι οι χαρακτήρες.

“Η βλακεία σου είναι απέραντη. Είναι ασταμάτητη. Ντροπή λίγο. Δεν σέβεσαι εδώ μέσα κανέναν από τους υπόλοιπους”, του απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη με τον καβγά να μην έχει τελειωμό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ