“Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”: Ο Τάσος Χαλκιάς στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη

Τη Δευτέρα το πρωί πρέπει να αρχίσουν τα γυρίσματα με τον Τάσο Χαλκιά να εντάσσεται επίσημα πλέον στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” καθώς έτοιμα είναι μόνο πέντε επεισόδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Ευτυχείτε”.

Ο Τάσος Χαλκιάς αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αποχωρεί.

Σύμφωνα με την παλαιότερη επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ: “Λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς” έτσι κατέστη αναγκαία η αντικατάστασή του. Ο ίδιος ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας στην εκπομπή του Open την Πέμπτη, είχε επιβεβαιώσει την πρόταση που του έγινε και μάλιστα είχε πει ότι το βλέπει θετικά.

“Πώς το μάθατε, πότε το προλάβατε; Πριν από μια ώρα, μιάμιση ο κ. Καραγιάννης μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο, ο οποίος ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κ Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει” είχε πει και παράλληλα είχε τονίσει: “Φυσικά το βλέπω θετικά, είναι μια πολύ ωραία σειρά… Δεν ξέρω λεπτομέρειες, ούτε πότε θα αρχίσουν γυρίσματα, ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε και θα είμαι, αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά που μου αρέσει”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.